Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
O conopida (de aprox 750 gr)
2 fire de ceapa verde (tocate marunt)
Pentru maioneza:
1 galbenus de ou fiert
1 galbenus de ou crud
200 ml ulei
2 linguri zeama de lamaie (2-3)
1 lingurita de mustar
Sare
Piper dupa gust
Mod de Preparare: Conopida o separam in buchetele mai mici, o spalam bine si o punem la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere, scurgem apa si lasam conopida sa se raceasca. Taiem conopida fiarta si racita, cubulete mici cu ajutorul unui cutit. Intr-un castron punem cele doua galbenusuri si mustarul si frecam cu mixerul, adaugand ulei treptat, si spre final zeama de lamaie. Amestecam conopida cu maioneza si ceapa, condimentam cu sare si piper dupa gust.
Adina va doreste Pofta Buna!
21.06.2014 la 21:33
dacă la maioneză adaugi și niște (puțin) usturoi pastă,sigur nu va rămâne nimic în farfurie
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.