Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
un piept de pui
doua felii feta de capra (in reteta originala e mozarella, eu aici nu gasesc)
doua felii rosie
sare
piper
busuioc
pesmet
Mod de preparare: Dezosati pieptul de pui incat sa obtineti doua bucati intregi de piept pe care le sectionati intr-o laterala obtinand doua „buzunarele" le umpleti cu rosie, feta si busuioc condimentati cu sare si piper, le dati apoi prin pesmet si le introduceti la cuptor intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu unsa cu ulei acoperiti cu folie pt 20 minute apoi luati folia, le invartiti pe cealalta parte si le lasati pana ce se rumenesc frumos eu le-am servit alaturi de cartofi fierti, cu unt si castraveciori.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.