Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru orez:
250 g orez,
1,250 l lapte,
125 g zahar,
coaja rasa de lamaie,
zahar vanilat,
sare.
Pentru crema de branza:
500 g branza de vaci,
5 oua,
200 g zahar,
50 g faina,,
zahar vanilat.
Pentru uns forma
unt cat o nuca.
Pentru decor:
zahar pudra.
Mod de Preparare: Se alege orezul si se spala in cateva ape. Laptele se pune la fiert iar cand incepe sa dea in clocot se adauga orezul si un strop de sare. Se amesteca continnu sa nu se prinda. Se fierbe la foc mic. Cand orezul s-a umflat si este moale (nu trebuie lasat sa se sfarame bobul) se adauga zaharul si zaharul vanilat. Gustam si daca este bine fiert se da jos de pe foc. Adaugam coaja de lamaie. Ungem o forma de yena cu unt si intindem orezul cu lapte uniform.
Separat facem crema de branza: amestecam branza cu zaharul, zaharul vanilat, ouale si faina. Intindem peste orezul cu lapte si dam la cuptor pana cand se rumeneste si este bine facuta (facem tesctul scobitorii). Lasam sa se raceasca, pudram cu zahar praf.
Adina vă dorește Poftă Bună!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.