Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g faina
200 ml apa calduta
2 linguri cu zahar + 1 lingurita
2 linguri cu ulei
½ cubulet de drojdie de bere proaspata (25 g)
coaja de lamaie sau portocala
gem (fructe de padure, capsune, citrice, prune)
zahar pudra
sare
ulei
Mod de preparare: Amesteca drojdia cu o lingurita cu zahar si 2-3 linguri cu apa calduta. Lasa deoparte, la cald, sa creasca. Dupa 15 minute, toarna maiaua peste faina cernuta proaspat, incorporeaza apoi apa calduta, zaharul, uleiul, un praf de sare si coaja de citrice (dupa gust sau un strop de vanilie). Acopera vasul cu un servet si lasa sa creasca 45 minute. Intinde aluatul pe masa presarata cu faina si decupeaza cercuri cu un pahar. Pune cate o lingurita cu gem pe o parte din rondele si acoperacu alte rondele. Preseaza usor marginile, dar sa nu iasa gemul. Incinge bine uleiul intr-o tigaie adanca si prajeste gogosile de post cu gem pe ambele fete. Scoate-le pe un servet de hartie si pudreaza-le cu zahar.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.