Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g file de somon;
500 g ciuperci
200 ml smantana pentru gatit;
o legatura ceapa verde;
50 g unt;
rozmarin (de preferat verde);
1/2 lamaie;
sare;
piper (de preferat alb sau verde).
Mod de preparare: Ciupercile se curata si se taie in felii subtiri. Fileul de somon se portioneaza. Ceapa verde se curata si se taie marunt. Se unge cu 1/2 din cantitatea de unt un vas pentru cuptor. Apoi se pun ciupercile taiate pe fundul vasului. Deasupra se aseaza fileurile de somon peste care se presara cepa verde si rozmarinul (eu nu am avut rozmarin verde, crengute, asa ca am folosit din cel uscat). Restul de unt se taie in cuburi mici si se pun desupra, din loc in loc. Peste acest amestec se pune o jumatate de cana cu apa si se da la cuptor, la foc mediu pentru 25 de minute. Apoi se pune smantana pentru gatit deasupra, se pun zeama de la o jumatate de lamaie, sare si piper, si se mai da la cuptor pentru 3-5 minute.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.