Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 8 mere, 50 gr. unt, 8 oua, 2 cani cu lapte, 4 linguri faina, cca 400 gr. zahar tos, 1 plic frisca, 200 ml lapte.
Mod de preparare: Merele se curăţă, se taie în jumătate şi se scot sâmburii, apoi se pun în tavă sau o cratiţă care a fost tapetată cu zahăr ars. Peste mere se mai presară puţin zahăr şi deasupra untul tăiat bucăţele. Se introduce tava la cuptor pentru 20 de minute. Între timp, se face crema de zahăr ars din 4 ouă, 4 linguri cu zahăr şi 2 căni cu lapte şi se toarnă peste mere. Cand crema este bine coaptă se toarnă deasupra pandişpanul făcut din 4 ouă, 4 linguri cu zahăr si 4 linguri făină. Se introduce tava la cuptor până se coace pandişpanul. Când s-a răcit, se desprind marginile uşor şi se răstoarnă pe un platou. Se ornează cu frişcă şi nuci caramelizate!
Adina va doreste „Pofta Buna”
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.