Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
Blatul: 6 oua, 4linguri faina, 1 praf de copt, 6 linguri zahar, 100gr ulei, 2 linguri cacao. Crema: 200gr zahar praf, 200gr unt, branza de vaci dulce Glazura: 2 budinci de vanilie, 700gr suc fanta de portocale, 2 linguri zahar.
Preparare
Blatul: se separa albusurile de galbenusuri si se bate cu mixerul.
Dupa ce ati batut bine se pun 6 linguri de zahar si mai bateti pana se intaresc albusurile.
Cu o lingura de lemn amestecati praful de copt cu faina si cacao si la urma uleiul.
Se coace ca si celelalte blaturi.
Dupa ce blatul este gata se scoate de la cuptor se lasa putin la racit si se pune crema facut din amestecul a 200 gr zahar pudra, 200 gr unt si branza de vaci.
Glazura: Budinca se prepara dupa cum scrie pe pachet, dar in loc de lapte folositi fanta. Dupa ce vedeti ca se ingroasa glazura o luati de pe foc si o lasati 2 minute, o turnati peste blatul cu branza si o puneti la rece pana se intareste glazura.
Adina va doreste “Pofta Buna”
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.