Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Blat:
7 albusuri,
2 galbenusuri,
250 gr zahar,
1 canita nuca taiata,
1 canita rahat taiat,
1 mana de stafide,
4 lg faina,
2 foi de napolitane
Crema:
5 galbenusuri,
200 gr zahar,
100 ml lapte,
2 lg faina/ amidon,
1 pachet unt/ margarina
Decor:
50 gr ciocolata menaj
Mod de Preparare: Batem albusurile cu zaharul spuma, adaugam 2 galbenusuri, faina rand pe rand, rahatul, nuca si stafidele... se toarna cumpozitia intr-o tava cu hartie de copt si se coace cca 20 min... intre timp facem crema, mixam galbenusurile cu zaharul, adaugam faina si laptele, ingrosam crema pe abur... se lasa la racit, intre timp mixam untul/ margarina, se adauga crema de oua la margarina si se mixeaza bine. Asamblam in felul urmator, punem o foaie de napolitana, jumatate din crema, asezam blatul, punem restul de crema si asezam ultima foaie de napolitana... deasupra glazuram sau picuram glazura.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.