Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
8 cartofi maricei
patrunjel
frunze de ceapa verde
oregano
nucsoara
cimbru
sare, piper, ulei
Pentru smantana vegetala:
350 g tofu
100 ml lapte soia
1 lamaie
sare
Mod de preparare: Spala cartofii in coaja si unge-i cu putin ulei. Tavaleste cartofii printr-un amestec format din: o lingurita cu sare, ½ lingurita cu piper, un varf de cutit cu nucsoara, oregano si cimbru dupa gust. Inveleste fiecare cartof in folie de aluminiu si asaza-i pe toti intr-o tava. Da-i la cuptorul infierbantat pentru o ora. Intre timp, pune tofu taiat cubulete intr-un blender impreuna cu laptele de soia (foloseste din cel fara adaos de arome), zeama de la ½ lamaie si un strop de sare. Amesteca bine, pana obtiii o smantana groasa si omogena. Potriveste gustul de sare si lamaie daca este cazul. Cand cartofi i s-au inmuiat, e semn ca s-au copt. Cresteaza-i cu un cutit, pune cate o lingura cu smantana vegetala, aromatizeaza cu patrunjel verde si cozi de ceapa tocate marunt.
- Cum ai defini tu fericirea?
- Fericirea este să mănânc.
- Lasă asta, mă refer la ceva spiritual.
- Fericirea este să mănânc din tot sufletul.
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.