Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 oua
160 g zahar
200 ml smantana lichida
un pic de sare
60 g unt topit
125 g faina
1/2 lingurita de praf de copt
250 g branza de vaci prospata scursa
1 lingurita esenta de vanilie sau un pic de zahar vanilat
Mod de Preparare: Ungeti forma cu unt topit. Amestecati 2 oua cu 100 g zahar, sarea, pana cand volumul se dubleaza si devine ca o crema. Adaugati restul de unt topit, smantana lichida, amestecati pana compozitia se omogenizeaza. Amestecati faina cu praful de copt, dupa care puneti in compozitie, continuand sa amestecati, pana devine omogen. Rezulta un aluat lichid. Separat amestecati branza cu restul de zahar, zaharul vanilat si un ou. Branza am lasat-o destul de uscata. Preancalziti cuptorul la 180°C. Puneti in forma compozitia cu branza, pe un strat si apoi acoperiti si egalizati cu compozitia cu faina. Puneti in cuptor 45 minute, incercati cu scobitoarea daca iese uscata si lasati prajitura sa se raceasca in cuptorul cald. Dupa ce sa racit, pudrati cu zahar.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.