Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
400 g carne de pui
250 g orez
600 ml supa de legume/ pui/ apa
1 ceapa tocata marunt
1 morcov
4-5 rosii
sare, piper, unt
patrunjel verde (optional)
Mod de preparare: Intr-un vas cu fundul mai gros, incinge o lingurita cu unt. Rumeneste apoi carnea de pui taiata potrivit si scoate-o la final intr-un castronel (pastreaza-l la cald). Soteaza in grasimea ramasa ceapa, morcovul ras, rosiile date pe razatoare si adauga supa. Adu la temperatura de fierbere si pune orezul spalat in mai multe ape reci. Redu intensitatea flacarii, acopera si lasa 6-8 minute si pune bucatile de pui. Lasa sa mai fiarba pana lichidul este aproape absorbit de orez. Sareaza si pipereaza dupa gust si stinge focul. Serveste dupa cateva minute presarate deasupra cu patrunjel verde tocat marunt.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.