Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
8 ciuperci Champignon mari
100 gr piept pui
Pasta de ardei rosu, daca nu aveti puteti folosi 1/2 ardei rosu proaspat
Sare
Piper
100 grame branza rasa
Patrunjel tocat
Mod de Preparare: Incepem prin a spala bine si repede ciupercile, apoi le rupem cotorul si il maruntim. Intr-o tigaie punem o putin ulei de masline si pasta de ardei sau ardeiul taiat cubulete mici si il lasam pana se inmoaie putin, cam 3 minute si adaugam si pieptul de pui taiat cubulete. Lasam pe foc pana puiul este gata cam 7-8 minute, condimentam cu sare si piper. Luam ciupercile si le saram si piperam apoi amestecam branza cu pieptul de pui si patrunjelul tocat apoi imparim umplutura in 8 parti si le punem in ciuperci. Ciupercile le punem pe o tava cu hatrie de copt si le dam la 200 grade in cuptorul preincalzit pana branza se topeste si capata o culoare aurie (cam 20 minute).
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.