Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru aluatul de clătite
2 ouă
6 linguri făină
1 ceasca lapte
3-4 linguri ulei
1 ceasca apă minerală
sare
Pentru umplutură
200 g brânză vaci
200 g telemea vacă
1 lingura smântână
1 lingura mărar
2 linguri pastă de roşii
Mod de Preparare: Într-un bol se desfac ouăle, se bat bine cu un praf de sare şi cu uleiul. Se toarnă puţin lapte şi apoi se adaugă făina cernută. Se amestecă uşor, să nu se formeze cocoloaşe şi se subţiază aluatul cu apa minerală şi făină. Se unge tigaia cu puţin ulei şi se prăjesc clătitele. După ce s-au prăjit toate, se lasă să se răcească. Între timp se pun într-un bol brânza de vaci, telemeaua de vacă, smântâna, mărarul tocat mărunt şi se amestecă bine. Pasta de brânză se întinde uniform pe fiecare clătită, apoi se întinde pasta de roşii şi se rulează cu atenţie să nu se desfacă. Se lasă câteva minute la frigider şi apoi se taie şi se servesc ornate cu salată verde, busuioc şi felii de roşii.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.