Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 rotocoale de paste
100 ml samanata pentru gatit
70g cascaval ras
1 ou
100 g sunca de praga (taiata cuburi)
2 felii bacon
1 lingura de unt
50g mazare congelata
patrunjel.
Mod de Preparare: Se pun apa la fiert cu sare. Cand a inceput sa fiarba am pus si pastele la fiert caci nu stau pe foc mai mult de 9-10 minute. Si atunci m-am apucat de sos. Am calit in unt baconul pana s-a rumenit. Peste bacon am adaugat mazarea si am calit-o pana s-a gatit. Peste ele am adaugat si sunca sa ia si ea gust de bacon. Intr-un castronel am batut oul cu smantana si cascavalul. Cand pastele au fost gata le-am scurs. Poate sa zica lumea ce o zice eu nu le clatesc la un astefel de sos. Caldura lor gateste oul... clatite in apa rece nu au cum sa faca treaba asta. In tigaia in care aveam mazarea si sunca am adaugat pastele. Le-am invartit o data apoi am adauagt sosul. Le-am mai amestecat foarte putin in tigaie (care nu a stat pe foc in momentul in care am pus sosul) apoi le-am servit cu putin patrunjel tocat marunt deasupra.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.