Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
1 kg sfecla rosie
1 lingura cu zahar
1 pahar cu smantana
2 linguri cu otet
1 ceapa
sare
Mod de preparare: Curata sfecla rosie si tai-o cubulete. Pune-o la fiert in aproximativ 3 l de apa. Separat, curata ceapa si adaug-o in supa de sfecla rosie. Acopera vasul si lasa sa fiarba la foc moderat. Dupa 40 de minute, pune un praf de sare, zaharul si otetul. La final, scoate ceapa si lasa sa mai dea in cateva clocote. Serveste supa de sfecla rosie cu smantana.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.