Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
pentru cele 3 blaturi:
500g de faina,
150g de zahar,
200g de margarina,
1 plic praf de copt,
galbenusul a 3 oua,
smantana.
pentru crema:
150g de unt,
1/2 pahar de lapte,
100g de zahar,
1 plic zahar vanilinat,
2 linguri de cacao,
2 linguri de rom,
2 linguri de gem de macese.
pentru glazura:
albusul a 3 oua,
150g de zahar.
pentru decor:
ornament de cacao
Mod de Preparare: Am amestecat bine faina cu praful de praful de copt, zaharul, margarina si galbenusele de oua. Am adaugat atata smantana ca sa obtin un aluat usor de intins. Am impartit tot aluatul in 3 si l-am copt. Pentru crema am faramitat unul dintre blaturi si am pus omogenizat bine cu untul, laptele, zaharul, 2 linguri de rom, 2 linguri de gem si cu cacaoa. Aceasta crema am pus-o intre cele 2 blaturi. Din 150g de zahar si albusurile a 3 oua am facut glazura cu zahar si am decorat prajitura cu ornament de cacao.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.