Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 1 pachet mic de piscoturi, 1 plic de gelatina, 1L lapte, 1 lamaie, 2-3 portocale, 2 oua, 3 linguri de faina sau amidon de porumb, 1 pachet de unt.
Preparare: Se pune folie de plastic in tava in care dorim sa montam prajitura, taiem cateva felii de lamaie si portocala si le asezam pe fundul vasului. Intr-un castronel punem la inmuiat gelatina in 2-3 linguri de apa. Intr-un vas amestecam restul ingredientelor pentru crema si le punem la fiert pe baie de abur. Cand crema este "legata" adaugam putin cate putin gelatina si mixam bine
Lasam sa se racoreasca putin si rasturnam crema peste feliutele de lamaie si portocala. Deasupra cremei punem piscoturile insiropate in suc de portocale Acoperim cu folie si lasam la frigider cateva ore. Rasturnam prajitura si taiem.
Adina va doreste “Pofta Buna”
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.