Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300-350 g fasole verde (echivalentul unei pungi de fasole congelata din comert)
5 catei usturoi
2 oua
ulei - o ceasca
sare de lamaie un varf de cutit
marar uscat
piper
sare - 1/2 lingurita
Mod de Preparare: Spalam fasolea, o fierbem in apa cu sare timp de 15 minute, o scurgem bine si o tocam marunt, in bucatele de aprox 1 cm lungime.
Preparam maioneza astfel: Fierbem un ou bine, separam albusul de galbenus si punem galbenusul intr-un castron de plastic. Adaugam un galbenus de la un ou crud, un varf de cutit de sare si frecam pana cand obtinem o pasta omogena. Incepem sa adaugam ulei cate putin, adaugam sarea de lamaie, amestecam cu o lingura de lemn in aceeasi directie pana inglobam tot uleiul. Usturoiul presat bine se amesteca cu maioneza si cu fasolea tocata marunt. Se serveste pe tartine de paine decorate cu marar uscat marunt si un praf de piper. Este o gustare rapida si de efect intre mese si un excelent antreu.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.