Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 conopidă medie
2 linguri smântână grasă
2 linguri unt
100 g brânză sărată
4 albuşuri
sare
piper
Mod de preparare: Conopida se spală şi se taie bucheţele. Se pune într-un vas, se adaugă smântâna şi untul şi se pun în cuptorul cu microunde 5 minute. Când este gata, se scoate, se adaugă brânza, se potriveşte de sare şi de piper şi se amestecă bine în blender. Se dă la rece 30-40 de minute. Separat, albuşurile se bat până se întăresc. Trei sferturi din albuşuri se încorporează uşor în conopidă, cu o spatulă, apoi se adaugă restul de albuş şi se omogenizează. Pasta se dă la rece încă o jumătate de oră. Se ia un poş, se umple cu cremă şi se formează degeţele de 3-4 cm. Se coc în cuptorul încins la 160 de grade Celsius, 10 minute (pe o tavă tapetată cu hârtie de copt), până capătă un aspect pufos. După preferinţă, se pot prăji în ulei încins, 7-8 minute. Se servesc calde.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.