Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Doua linguri ketch-up
100 cascaval ras
200g cereale de porumb (eu le-am zdrobit cu mana ca sa fie bucatii mai mici)
Doua linguri mustar
Piper
Chimion
Boia
Usturoi pudra
Sare
Noua pulpe inferioare
Doua oua
Mod de Preparare: Amestecam ketchup-ul cu mustar si cu condimente: usturoi boia piper si chimion si sare le amestecam foarte bine si le adaugam peste pulpe. Trebuie sa amestecam foarte bine ca sa absoarba pulpele aceste condimente acoperim pulpele cu o foaie de plastic si le lasam la frigider 15 minute. Punem in farfurile cereale, cascaval si oua ouale le batem cu o furculita. luam o pulpa si o trecem prin ouale batute apoi o dam prin cascaval ras si la sfarsit o dam prin cereale. Trebuie sa acoperim foarte bine pulpa cu cereale si o punem la tava de copt. Procedam la fel cu restul pulpelor pana cand terminam. Dupa ce terminam punem pulpele in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute. Pulpele sunt aromate crocante si foarte delicioase puteti sa le serviti alaturi de o salata.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.