Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 cana de orez
300 gr ciuperci
70 ml ulei
2 cepe
sare si piper dupa gust
patrunjel verde
Mod de preparare: Orezul se spala si se fierbe in 2 cani de apa, cca 20 min - la foc mic, cu sare si piper. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile se spala, se curata si le taiem felii. In timp ce fierbe orezul, punem uleiul la incins si calim ceapa, pana cand devine sticloasa. Se scoate intr-un vas iar in uleiul ramas calim ciupercile, pana capata o culoare usor aurie. Orezul fiert se amesteca cu ceapa calita si se potriveste de sare si piper. Deasupra se adauga ciupercile si patrunjel verde tocat marunt. Dupa preferinta se poate adauga si bulion de rosii. Este o mancare de post, dar poate fi servita si ca garnitura alaturi de friptura.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.