Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
un ou
jumatate de cub de drojdie proaspata
2 linguri ulei
o ceasca de apa calduta
o jumatate de cana de bere
faina cat cuprinde
sare - 1 lingurita cu varf
Ingredinete sos:
2 catei usturoi
ulei
pasta tomate
cimbru
Mod de Preparare: Se amesteca ingredientele si se lasa la crescut cam 30 min. Dupa ce a crescut se imparte in mingiutemici, care se intind subtire, deoarece creste destul de mult. Se tapeteaza o tava cu ulei si faina sau se pune hartie cerata, se pun la cuptor cam 10 min (coca va fi semicoapta). Dupa aceea se scot miniblaturile si se ung cu sos (2 catei de usturoi zdrobiti se calesc cu putin ulei, se adauga pasta de tomate, se continua calirea, dupa care se adauga putina apa). Apoi punem ingredientele cu care dorim sa facem mini pizzele. Un secret este sa punem un strat subtire de cascaval la inceput pentru ca ingredientele sa nu cada de pe pizza. Legumele care le punem le calim in putin ulei inainte. Dupa ce punem toppingurile alese mai tinem pizzele la cuptor cam 20 minute la foc mediu.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.