Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 g zahar
200 g unt
6 oua
2 linguri cu faina
100 g cacao
coaja de portocala confiata
1 mana de nuci
1 mana de stafide
esenta de rom
1 conserva ananas
cateva capsune sau zmeura congelata
frunze de menta
Mod de preparare: Intr-un castron, freaca galbenusurile cu 200 g de zahar pana se albesc. Adauga untul taiat cubulete si cacaua si amesteca energic pana obtii o crema omogena. Incorporeaza faina si fructele taiate marunt. Adauga albusul batut spuma si amesteca din nou - usor, de jos in sus, pana se omogenizeaza. Pune pe fundul tavii unse cu unt o hartie de copt, apoi presara zahar si asaza frumos feliile de ananas. In mijlocul lor, cate o capsuna si din nou zahar. Toarna acum compozitia, niveleaza si da la cuptor 30-35 de minute. Inainte de a scoate, fa testul scobitorii (daca nu ramane nimic, este gata). Scoate, lasa la racorit, pune o farfurie deasupra si intoarce. Decoreaza cu frunze de menta si serveste rece.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.