Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
8 cartofi potriviti
16 felii de branza cheddar
300 g iaurt grecesc
1-2 linguri cu ulei de masline
1-2 catei de usturoi
200 g bacon
codite de ceapa verde
sare
Mod de preparare: Spala cartofii in coaja, cresteaza-i deasupra de cateva ori, presara sare si pune-i la cuptor pentru 60-70 de minute. Zdrobeste usturoiul si freaca-l cu sare si ulei. Cand a devenit cremos, adauga iaurtul si amesteca. Frige baconul intr-o tigaie, fara ulei, si lasa-l pe foc pana devine crocant. Dupa ce cartofii s-au inmuiat, pune pe fiecare cate doua felii de branza cheddar si mai da la cuptor pana ce aceasta se topeste. Serveste cartofii copti cu sos de iaurt, bacon crocant si codite de ceapa taiata fin
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.