Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg pulpe de pui
un dovleac
2 zucchini
2 cepe rosii
250 g rosii cherry
4-5 catei de usturoi
1 ardel rosu
1 1/2 lingurita ierburi italiene uscate
ulei de masline
sos de soia
sare, piper
Mod de Preparare: Curatati si spalati bine pulpele de pui. Puneti-le intr-un bol, condimentati cu sare, piper, ierburile italiene, sosul de soia si cativa stropi ulei de masline. Adaugati cateii de usturoi si amestecati bine. Lasati-le in frigider pentru jumatate de ora. Curatati legumele, taiati-le cubulete sau rondele, cum va place, puneti-le intr-un bol, condimentati cu sare si piper, ierburi italiene, stropiti-le cu putin ulei de masline si amestecati. La fel, dati legumele la frigider. Puneti toate legumele intr-o tava si pulpele de pui peste si dati totul la cuptor la 200 de grade Celsius pentru 40-45 minute, sau pana cand pulpele sunt rumene si bine patrunse. Inainte cu 10 minute de a scoate din cuptor tava, puneti peste rosiile cherry.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.