Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 portocale bio (pentru a putea folosi coaja)
300 g zahar
110 g unt nesarat
4 oua mari
125 ml suc de portocale
sare
Mod de preparare: Indeparteaza coaja cu instrumentul de curatat legume: pune-o apoi intr-un blender impreuna cu zaharul si mixeaza de cateva ori pana coaja devine foarte marunta. Freaca untul moale, la temperatura camerei, cu zaharul aromatizat. Cand ai obtinut o crema spumoasa, incorporeaza pe rand cele patru oua, apoi sucul de si un praf de sare. Pune crema intr-un vas cu fundul mai gros si pune pe foc, vreme de 10 minute, amestecand mereu. Crema de portocale este gata atunci cand lingurita ramane deasupra compozitiei ori termometrul de gatit a atins temperatura de 80 grade. Da deoparte, amesteca si dupa ce s-a racit da la frigider. Serveste cu fructe proaspete, tarte si prajituri apetisante ori dimineata, la micul-dejun.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.