Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 fileuri de cod,
sare,
piper proaspăt măcinat,
1 ou mare,
4 linguri lapte,
4 linguri pesmet,
4 linguri cașaval ras,
2 linguri ulei de măsline,
feliuțe de lămâie.
Mod de Preparare: Fileurile de cod se lasă la dezghețat peste noapte în frigider. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat. Într-o castronel batem bine oul cu 4 linguri de lapte. Se ung fileurile cu amestecul de ou pe ambele părți. Într-o farfurie mare amestecăm pesmetul cu cașcavalul ras. Se dau fileurile de cod prin amestecul de pesmet cu cașcaval și se pun într-o tavă tapetată cu hărtie pergament și stropită cu ulei de măsline. Se dau la cuptor la 200 grade C pentru 30 minute. La jumătatea timpului se întorc. Servim cu garnitură de legume și ornăm cu feliuțe de lămâie.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.