Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru aluat :
3 oua
6 linguri de zahar
9 linguri de gris
1 varf de sare
Pentru sirop :
500 ml lapte rece
2 pliculete de zahar vanilinat
Pentru ornat :
Frisca sau dulceata de capsune
Mod de Preparare: Se separa ouale si albusurile se bat spuma cu un varf de sare pana stau batoase, iar galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul (cu mixerul) pana cand se albesc si se aseamana unei creme. Acum este momentul sa adaugam grisul, peste galbenusurile frecate cu zaharul si se amesteca bine. Dupa care se adauga albusurile batute spuma, amestecandu-se usor, dar incorporandu-se bine totul. Ungeti bine cu unt o tava nu prea mare (15 x 25 cm), tapetati cu putin gris si rasturnati tot aluatul in aceasta tava. Nivelati bine si introduceti in cuptor la temperatura scazuta pentru 25 min. Intre timp, amestecam cele doua pliculete de zahar vanilinat cu laptele. Cand prajitura este rumenita, punem laptele in tava peste aceasta si mai lasam prajitura inca 5 min. Opriti focul cuptorului, dar lasatu prajitura acolo pana cand se raceste de tot. Portionati si serviti cu fructe din dulceata. Prajiturica este foarte buna servita rece.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.