Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 g ciocolata menaj
150 g margarina
2 galbenusuri
2 plicuri zahar vanilat
10 linguri cu zahar pudra
10 linguri cu nuci
100 g alune
visine din visinata
Mod de preparare: Rupe ciocolata in bucatele, dupa care topeste-o la bain-marie. Adauga margarina amestecand continuu, pana se incorporeaza complet. Pune apoi galbenusurile, zaharul pudra, zaharul vanilat si nucile macinate. Compozitia astfel obtinuta las-o la rece aproximativ 30 de minute. Cu palmele umede, modeleaza bilute de dimensiunea unei nuci. In mijlocul fiecarei bilute, pune cate o visina din visinata. Tavaleste-le prin alunele tocate si serveste-le dupa ce au stat la rece cam dous ore. In mijlocul bomboanelor, poti pune si o aluna intreaga.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.