Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingredient: o cană de griş, cinci ouă, 100 g zahăr (pentru albuşuri), trei căni de lapte, 250 g zahăr, coaja rasă de la o lămâie, două plicuri zahăr vanilat.
Mod de preparare: Se amestecă gălbenuşurile cu 100 g de zahăr, apoi se încorporează grişul.
Se bat albuşurile spumă (ca pentru bezele), apoi se pun peste amestecul cu griş şi se omogenizează cu o lingură de lemn. Compoziţia se toarnă într-o tavă rotundă şi se bagă în cuptorul foarte bine încins, până capătă o culoare uşor arămie.
În acest timp, se fierbe laptele cu 250 g de zahăr, vanilia şi coaja de lămâie, iar când este gata budinca se toarnă peste ea. Vasul se ţine acoperit până se absoarbe tot laptele, apoi se lasă la răcit, ca să se poată tăia.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.