Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 cana cu zahar
1 cana cu biscuiti pisati (eu am folosit de ovaz)
1/2 cana cu ulei
2 cani cu faina
1 cana cu apa
1 borcan cu gem
1 lingura rasa cu cafea
un varf de cutit cu sare
zeama de lamaie de la o jumatate de lamaie
2 pliculete zahar vanilat
esenta de vanilie
Pentru decor:
zahar pudra
ciocolata de post topita
Mod de Preparare: Pisam biscuitii cu mana apoi amestecam cu zaharul. Adaugam faina, cafeaua, sarea si zaharul vanilat. Amestecam bine apoi adaugam gemul si amestecam din nou. Punem pe rand ingredientele lichide si amestecam-apa, uleiul, esenta de vanilie, zeama de lamaie si la sfarsit praful de copt dizolvat in putina zeama de lamaie. Obtinem o crema pe care o punem intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Dam la cuptor pentru 30-40 min. Lasam sa se raceasca, scoatem din forma, pudram cu zahar pudra si decoram cu ciocolata de post topita. Taiem rece.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.