Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g file de salau
1 ou
200 g paine alba
1/2 cana vin alb
4 linguri unt
200 g ciuperci proaspete
200 ml smantana
1 legatura patrunjel tocat
1 lingura faina
sare, piper
Mod de preparare: Puneti pestele intr-o tigaie joasa si potriviti de sare si piper. Adaugati vinul si un sfert de cana de apa. Inabusiti la foc mic pentru 15-25 de minute. Taiati coaja painii si prajiti cate o felie de paine pentru fiecare bucata de peste. Cand pestele este gata, scurgeti sosul din tigaie intr-un alt recipient. Adaugati faina si 3 linguri de unt si aduceti la fierbere, la foc mic, pana ce obtineti o pasta omogena. Luati sosul de pe foc, potriviti de sare si amestecati inauntru oul batut cu o lingura de unt. Luati si ciupercile deja inabusite si adaugati-le in sos, alaturi de smantana, aducand din nou la fierbere la foc mic pana cand sosul capata o consistenta cremoasa. Puneti patrunjelul tocat si lasati recipientul acoperit inca 10 minute. Puneti painea prajita pe un platou incalzit si cate un file de salau pe fiecare felie. Adaugati sosul de ciuperci si vin. Serviti cu orez sau cartofi natur.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.