Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 conopida (medie)
300 g cascaval razuit
1/2 litru lapte
3 linguri de faina
Un pic de nucsoara
Sare
Piper
100 g unt
50 ml ulei
Mod de Preparare: Se spala si se rup buchetelele de conopida, care se pun la fiert in apa cu sare pentru 20 de minute. Se scurg de apa si se intind intr-o tava. Intr-o tigaie inalta punem untul si uleiul la uncins; adaugam faina si omogenizam. Turnam laptele putin cate putin, desfacand faina sa nu faca cocoloase.Lasam pe foc 5 minute sa se lege bine amestecand continuu. Putem folosi un tel. Dam la o parte de pe foc tigaia si punem 150 g de cascaval. Amestecam pana se topeste. Presaram sare,piper si nucsoara. Acoperim conopida cu sosul alb si presaram restul de cascaval razuit. Dam tava la cuptor pentru 10 minute pana se formeaza o crusta aurie. Servim preparatul cald, ca antreu sau ca fel principal !
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.