Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 grame branza de vaci
1/3 cana gris
1/3 cana zahar
1/2 lingurita cardamon macinat
1 mana stafide
3 lingurite unt
caju/migdale nesarate – optional
Mod de Preparare: Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius. Amestecati branza + gris + zahar + cardamon si amestecati bine de tot pana iese o pasta fina. Apoi adaugati stafidele (si caju/migdale taiate bucatele, daca doriti). Lasati sa stea 5 minute pentru ca zaharul sa se dizolve apoi amestecati bine din nou. Luati o forma mica de cuptor, cu latura de 15 cm, si ungeti-o cu putin unt. Turnati pasta de branza in forma. Nivelati cu dosul unei linguri. Puneti bucatele mici de unt peste pasta: pe margini si in centru. Dati la cuptor si coaceti 30 -35 minute, pana ce marginile devin usor maronii. Scoateti din cuptor si lasati sa stea in forma inca 15 minute, apoi o rasturnati pe un platou. Dupa ce se racoreste taiati-o in ce bucatele mici sub forma de patrat, romb sau felii.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.