Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 varza
2 cepe
o caserola pulpe de pui dezosate
500 ml bulion
ulei
sare, piper, cimbru
Mod de Preparare: Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand ceapa devine aurie, se adauga pulpele de pui spalate si taiate bucati si putina apa. Se lasa la foc mic cu capac. Se taie varza fideluta si se adauga cand carnea este moale. Punem bulionul si compelctam cu apa, cat sa acopere varza. Lasam pe foc pana se inmoie varza, amestecand din cand in cand. La nevoie mai adaugam apa. Saram si piperam dupa bunul gust si plac. Cimbru ii da un gust deosebit. Se poate servi cu smantana.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.