Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
BLAT:
5 galbenusuri
5 albusuri
5 linguri de zahar
5 linguri de faina
1 lingurita praf de copt
2 lingurite ness
CREMA:
200 gr.unt sau margarina
150 gr. zahar pudra
2 lingurite cafea ness
3 galbenusuri
GLAZURA:
10 linguri zahar pudra
2 linguri cacao
1 lingurita apa calduta
unt cat o nuca bine incins pe foc
1 lingura cocos
Mod de Preparare: Amesteci galbenusurile cu zaharul, cu nesul apoi bati spuma albusurile si le pui in compozitia de galbenusuri. Adaugi praful de copt dizolvat in putin otet, faina si amesteci usor. Pui compozitia in tava unsa cu ulei si o dai la copt dupa ce s-a incalzit cuptorul, o lasi 40 min. pana se coace. Dupa ce se coace o lasi sa se raceasca si o tai in doua. Pentru crema bati spuma untul cu zahar, nessul, 3 galbenusuri si umpli blatul. Deasupra faci o glazura din zahar, cacao, un pic de apa calda si untul incins pe foc. Deasupra presari nuca de cocos.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.