Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
125 g unt +pt. uns forma
125 g zahar
1 pac. zahar vaniliat
3 oua
1 priza sare
200 g faina+ pt. tapetat forma
50 g cacao
1lc praf copt
50 ml lapte
2-3 banane
suc de lamiie
Mod de Preparare: Untul se freaca spuma pina ce zaharul sa topit si se adaoga pe rind ouale, zaharul vaniliat, sarea, laptele si faina amestecata cu cacaoa si praful de copt. Forma de chec se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Merele sau bananele se curata de coaja si se ung cu suscul de lamiie pt. a impiedica oxidarea. O parte din aluat se toarna in forma de chec, se aseaza bucatile de banane. Acestea se acopera cu restul de aluat. Totul se introduce in cuptor pt. ca 45 min. Se scoate, se lasa 5 min. sa se raceasca in forma, dupa care se rastoarna pe un platou. Se pudreaza imediat cu zahar sau se glaseaza cu ciocolata. Este de recomandat linga o felie din acest chec sa se serveasca si putina frisca. Bananele pot fii inlocuite cu ori si ce fructe.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.