Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 bucati piept de pui (800 g)
felii de sunca (200g, Praga am folosit)
100 gr cascaval
sare, piper negru macinat
boia de ardei dulce
2-3 oua
100 g faina
ulei
Mod de Preparare: Pieptul de pui se taie pe diagonala, dintr-un piept mi-a iesit 6 felii, deci in total 12 felii. Cascavalul se taie in fasii mai subtiri. Se bat usor, apoi se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce. Se aseaza cate o felie de sunca si o fasie de cascaval. Se ruleaza si se prind cu scobitori, daca credeti ca nu se desfac, se poate renunta la scobitori. Se trec prin faina, oul batut, iar faina si ou si se prajesc in uleiul incins. Se scot pe servetele de bucatarie si se servesc imediat cu garnitura si salata dorita sau rece pe un platou suedez, langa alte aperitive.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.