Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 conopida micuta
1 catel ustroi
Sare
Piper
Arpagic (sau cozi de ceapa verde)
Maioneza dintr-un ou (o lingurita mustar, un galbenus, ulei)
Mod de Preparare: Punem conopida rupta in buchetele la fiert in apa cu sare. O lasam la fiert pana este bine fiarta, furculita trebuie sa o patrunda usor, cam 20 -25 minute, o scurgem si o lasam sa se racesca. Intre timp facem maioneza: punem galbenusul, apoi o lingurita de mustar, amestecam bine cu o lingura de lemn si adaugam in fir subtire uleiul pana cand ajungem la consistenta dorita. Intodeauna amestecam in aceeasi directie. Conopida racita o zdrobim bine cu o furculita, adaugam maioneza, usturoiul razuit si sare si piper. Amestecam bine pana se omogenizeaza. O servim pe paine prajita si cu arpagic sau cozi de ceapa verde maruntite deasupra.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.