Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru 20 de chiftelute
500 gr de carne de pui tocata
60 gr de paine (circa 4 felii de paine alba)
jumatate de capatana de usturoi
optional jumatate de ceapa mare sau o ceapa micuta
o lingura de marar tocat
1 ou
100 gr de susan
sare, piper
ulei
Mod de Preparare: Feliile de paine se inmoaie pe rand, printr-o miscare scurta de cufundare, intr-un bol cu apa rece si se storc bine. Se pun intr-un castron peste carnea tocata si se paseaza totul cu mixerul vertical. Adaugi oul (crud), usturoiul taiat marunt, mararul, sarea, piperul si amesteci totul bine. Alaturi, intr-o farfurie pui imprastiat susanul. Cu mainile umezite iei din compozitie si modelezi bilute pe care apoi le tavalesti in susan. Intr-o tigaie incingi ulei cat sa acopere cat mai mult din chiftelute. Cand uleiul e incins cufunzi incet chiftelutele si intorcandu-le din cand in cand de pe o parte pe alta, le tii la prajit cam 10 min. Inainte de a le servi pe un platou, pune-le pe o farfurie tapetata cu servetele pentru a absorbi surplusul de ulei. Pofta buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.