Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1kg carne tocata din piept de pui si porc
1 pachet de legume congelate
100 g orez
2 oua intregi
sare
piper
1 ceapa uscata mare
1 legatura frunze de telina si patrunjel
2-300 g smantana peste 30% grasime
sos de lamaie sau suc de lamaie
1 lingurita „Maggi Secretul Gustului” Legume
Mod de Preparare: Pregatim perisoarele, amestecand carnea tocata, orez, ouale, sare, piper, Maggi legume. Formam bilutele de carne. In apa cu sare fierband, punem perisoarele si adunam spuma formata. Taiem marunt ceapa, o adaugam la ciorba, lasam sa fiarba. Cand perisoarele sunt fierte, punem zarzavatul ... congelat! mai fierbem 5 minute, apoi dregem ciorba. Este foarte important sa folosim smantana grasa sau frisca, deoarece nu se „strange" la fiert in combinatie cu sucul de lamaie. Daca totusi doriti o smantana slaba, o veti adauga in farfurie. Potrivim gustul de acru, sarat, piperat si mai adaugam verdeata taiata fin.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.