Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250g unt (sau margarina)
3 oua
1 praf de copt
500g faina
un praf de sare
2 ligurite zeama de lamaie
150g nuci pisate (rumenite inainte in cuptor)
450g gem de prune (sau la alegere)
1 lingura cacao
Mod de Preparare: Se freaca untul cu zaharul pana devine o crema omogena, se adauga galbenusurile pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Se adauga faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se framanta pana devine un aluat omogen. Se unge si tapeteaza o tava de aragaz in care se rade 3 sferturi din aluat. Deasupra se pune crema facuta din cele 3 albusuri batute spuma, in care se incorporeaza gemul, nuca si cacao. Se rade restul de coca peste crema. (daca coca este prea moale se mai adauga faina). Se coace in cuptorul incins circa 30 de minute la o temperatura de 180 de g.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.