Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 50 g unt, 2 cepe mijlocii, 2 catei de usturoi, 150 g de fulgi de ovaz, 150 g cascaval, 2 oua, 1 legatura de patrunjel verde, 2 cartofi,sare, piper.
Preparare: Mai intai asezam fulgii de ovaz intr-o tava si ii dam la cuptor timp de 10-15 minute, ca sa se usuce. Amestecam des, ca sa nu se lipeasca sau sa se arda. Scoatem fulgii de ovaz din cuptor si ii lasam sa se raceasca. Intr-o tigaie, incingem jumatate din cantitatea de unt. In unt calim usor ceapa si usturoiul tocate marunt.Cu o spumiera, scoatem ceapa si suturoiul din tigaie si le amestecam cu cascavalul dat pe razatoare si cu ouale batute.
Adina va doreste „Pofta Buna”
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.