Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente blat:
150 g margarina
150 g zahar
2 vanilii
4 oua
150 g faina
1 praf de sare
1 plic praf de copt
Crema de branza:
6 oua
200 g zahar
2 vanilii
2 plicuri de budinca de vanilie
1 kg de branza dulce
300 g smantana
Decor:
fructe din compot
2 plicuri tort gelee transparent
Mod de Preparare:
Blat: Mixam margarina tinuta la temperatura camerei cu zaharul, vanilia si sarea pana devine pasta. Adaugam ouale pe rand, amestecand continuu. Turnam usor faina si praful de copt. Compozitia obtinuta o punem intr-o tava de marimea 30/40 cm tapetata cu hartie de copt, la foc mediu pentru 20-25 de minute. Dupa acest timp, scoatem blatul si turnam peste el crema de branza. Dam din nou la cuptor pentru 40 de minute, tot la foc mediu.
Crema:
Seaparam galbenusurile de albusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul. Adaugam praful de budinca, branza si smantana. Albusurile batute tare le incorporez in compozitia de branza cu ajutorul unei palete, cu miscari de sus in jos. Crema trebuie sa aiba volum, sa fie pufoasa.
Decor:
Cand prajitura este gata o lasam sa se raceasca si apoi o decoram cu fructe din compot scurse foarte bine. Cu sucul de la compot facem gelul care se toarna peste fructe.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.