Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 gr cartofi
50 gr parmezan ras
2 oua
50 gr unt
sare, piper
Mod de Preparare: Curatam cartofii pe care apoi ii taiem cubulete. Intr-o oala punem cartofii la fiert cu un praf de sare. Cand s-au fiert cartofii, se lasa la racit putin. Apoi pasam cartofii printr-o strecuratoare sau ii mixam la robot. Se adauga sare dupa gust, unt, piper. Se adauga un ou si un galbenus si parmezanul ras. Celalalt albus il batem spuma tare. Se pune in tava de la aragaz hartie de copt. Cu o forma speciala de prajituri se spriteaza mici stelute, care apoi se ung cu albusul batut. Se baga la cuptor si se tin pana se rumenesc usor deasupra. Sunt buni atat calzi cat si reci.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.