Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
450 g spanac (congelat),
2 cepe,
2 catei de usturoi,
100 g ciuperci,
500 g cartofi,
5 oua,
sare,
piper.
Mod de Preparare: Cartofii se pun la fiert in coaja. Spanacul se decongeleaza. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Ciupercile se spala si se taie in doua. Ceapa se caleste in 3 linguri de ulei.
Cand este aproape gata, se adauga ciupercile si se mai calesc cateva minute. Intre timp cartofii se curata de coaja, se taie bucatele mici si se amesteca cu ceapa si ciupercile. Intr-o tigaie calim usturoiul si adaugam spanacul pe care il calim cateva minute. Batem oulalele spuma si le adugam peste spanac. Amestecam usor spanacul cu cartofii. Condimentam cu sare si piper. Punem totul intr-o tava unsa cu unt (ulei) si dam la cuptor pentru 30-40 minute. Servim fierbinte.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.