Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300gr ciuperci
2 linguri unt nesărat
1 ceapa, cuburi
2 catei de usturoi, tocat
sare si piper
200gr carne tocata de porc
200gr carne de carnati
1 cană pesmet
1/4 ceasca parmezan ras
150gr spanac baby
Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 200C. Curatati si spalati ciupercile. Asezati in tava. Se topește untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Adaugati ceapa, usturoi, cozile ciupercilor, se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand frecvent până când legumele sunt moi, aproximativ 5 minute. Se adauga carnea și se gateste pana isi schimba culoarea. Se incorporeaza pesmetul și parmezanul, gatiti, amestecand, timp de 1 minut. Adăugați spanac, se reduce focul la mediu-scăzut, se acopera cu un capac și se gateste aproximativ 2 minute. Amestecati si asezonati cu sare și piper. Se lasa sa se raceasca, apoi se proceseaza amestecul la blender. Umpleti ciupercile. Dati la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.