Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
225 g unt, la temperatura camerei
130 g zahăr
1 ou mare
2 linguriţe esenţă de vanilie
350 g făină
un praf de sare
160 g fulgi de ciocolată (se poate folosi şi ciocolată mărunţită)
Mod de preparare: Cuptorul se preîncălzeşte la 180 de grade Celsius. Untul se freacă spumă cu zahărul. Se adaugă oul, esenţa de vanilie, un praf de sare şi se omogenizează. Făina se încorporează treptat în cremă. La final se pun fulgii de ciocolată şi se amestecă uşor. Într-o tavă întinsă, tapetată cu hârtie de copt, se formează grămăjoare din aluat, folosind două linguriţe. (Se păstrează o distanţă de 1 cm între ele.) Se apasă uşor cu fundul unui pahar pudrat cu zahăr, până iau forma unor bănuţi. Fursecurile se coc 7-8 minute, până devin aurii la bază. Când sunt gata, se scot pe un grătar şi se răcesc.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.