Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1/2 kg piept de pui fara os si piele,
200 gr ciuperci,
1 ou, frunze de patrunjel,
1 iaurt mic 125 gr,
2 catei de usturoi,
sare,
piper,
1 lingurita boia de ardei dulce,
1-2 lg de faina,
ulei.
Mod de Preparare: Daca ciupercile sunt proaspete, cum au fost in cazul meu, se curata si se taie felii, calim intr-o lingura de ulei pana ce lasa zeama si scade, se raceste si se da prin masina de tocat carne. Tocam si pieptul de pui. Amestecam carnea cu ciupercile, adaugam iaurtul si condimentam cu sare si piper si 1 lingurita de boia de ardei. Adaugam usturoiul pisat si frunzele de patrunjel tocat, apoi oul batut si faina, sa nu fie prea moale compozitia sa putem forma chiftelute. Se pun in uleiul incins si se prajesc, se scot pe un servetel de bucatarie. Servim alaturi de o portie generoasa de sos de iaurt cu usturoi si cartofi de care doriti.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.