Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1,5 kg varză nouă
500 g carne porc
2 linguri ulei
3 cepe
350 g roşii în bulion, fără coajă
sare
piper boabe
o legătură mărar
2-3 foi de dafin
Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se taie solzişori şi se căleşte, la foc mic, în ulei. Carnea de porc se taie bucăţi mai mari, se pune peste ceapa călită şi se potriveşte de sare şi piper. Când s-a rumenit, se stinge cu o cană de apă şi se lasă la fiert, la foc iute. Între timp se toacă varza mărunt. Se pune peste carne şi se fierbe aproximativ o oră. Se amestecă din când în când, având grijă să nu se prindă de cratiţă. Când carnea este aproape fiartă, se adaugă roşiile şi se amestecă bine. Se mai fierbe 15-20 de minute, la foc mic, apoi se adaugă mărarul tocat şi foile de dafin. După 5 minute, timp suficient să-şi lase aroma, se ia de pe foc. Se serveşte caldă, ca atare, sau cu mămăliguţă.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.